FİRMA PROFİLİ
KONSA ENERJİ, ilk olarak 2004 yılında taahhüt hizmetleri vermek üzere KONUK ISI bünyesinde kurulmuştur ve 2009 yılında, özellikle mühendislik, inşaat, montaj, bakım, proje denetimi ve yönetimi, fizibilite ve danışmanlık hizmetleri veren ayrı bir firma haline getirilmiştir. Bugün, 35'ten fazla proje tamamlanmıştır ve 120'den fazla daimi çalışanı bulunmaktadır ve projelere göre 300-400 kişilik bir ekip oluşturabilecek ve yönlendirebilecek bir yapıya sahiptir. Konsa ENERJİ, KONUK ISI bünyesinde taahhüt grubu olarak faaliyete başladığı günden beri gerçekleştirilen tüm projelerde gösterdiği başarı nedeniyle, hızla büyümüş ve geleceğe güvenle bakan bir şirket olmuştur. 

2004 yılından buyana özellikle petrol ve gaz tesisleri gibi Türkiye’nin sanayileşmesine katkı sağlayan önemli kurumların projelerini gerçekleştirerek, deneyimlerini pekiştirmiş ve her geçen gün makina-ekipman parkını ve nitelikli personel kadrosunu güçlendirerek yoluna devam etmiştir. Pek çok önemli altyapı ve endüstriyel projeleri tamamlamış olan KONSA ENERJİ, benzer yeni projelerle, hizmet vermeye devam etmektedir.

KONSA ENERJİ eşanjör bakımları, eşanjör montaj ve demontajları, yüksek basınçlı su jetleri ile her türlü hat, yüzey boru ve eşanjör temizlikleri, kolon modifikasyonları, tank çiftlikleri, tank onarımları, boru hatları, petrol rafinerilerinin tesis bakımları, iskele montaj ve demontajları, enerji santrallerinin kazan boru montaj ve demontajları, petrokimya tesislerinin fırın bakımları, ekipman demontaj ve montajları, her türlü çelik konstrüksiyon işleri, inşaat ve tadilat işleri gibi pek çok konuda üstlendiği projeleri zamanında teslim etme başarısı, iş etiği ve standartlara uyumu ile kısa sürede ülke ekonomimizde önemli yeri olan büyük şirketlerin en güvendiği tedarikçileri arasında yer almayı başarmıştır.

Sürekli değişen ve gelişen dünya koşullarına ayak uydurabilmek adına nitelikli personel istihdamına önem veren firmamız; uzman, dinamik ve genç kadrosu ile komple çözümler sunabilen TEK Yüklenici olabilmeyi ana hedefi olarak belirlemiştir. Gerçekleştirdiği tüm projelerde Ticari İtibarı, Maddi İtibarın üzerinde tutan ve yürüttüğü projelerde prensip olarak daima sebat eden ve sadık kalan, emin ve sağlam adımlarla ilerleyen, mevcut duruma hızlıca uyum sağlayan, profesyonel çözüm ve öneriler sunabilen bir yapı oluşturmuştur.

Kalite Yönetim Sistemi, tüm çalışanların da desteğiyle misyonumuza ve vizyonumuza uygun olarak sürekli geliştirilmektedir. 
"İşçi Sağlığı ve Güvenliği" ve "Çevre" ile ilgili gereksinimler ve gelişmeler takip edilerek, kurulan sistemler bu doğrultularda sürekli geliştirilmekte ve uygulamalar başarılı bir şekilde yürütülmektedir.

Firmamız; 
  • Bir işi bir defada ve doğru yapmak,
  • Oluşan uygunsuzlukları en kısa sürede gidermek ve bir daha tekrarlanmaması için gereken önlemleri almak,
  • Yaptığımız işler için uyguladığımız sistemleri, “bu işi daha iyi nasıl yapabilirim” şeklinde düşünerek sürekli geliştirmek, 
  • Bireysel başarıdan çok, ekip çalışmasını ve başarısını sağlamak,
  • Bilmediklerimizi birlikte öğrenerek, bildiklerimizi paylaşarak ve birbirimize eğiterek birlikte gelişmek,
  • Dünya teknolojisindeki gelişmeleri takip ederek; sürekli eğitimlerle her kademedeki personelin niteliklerini arttırarak, Kalite Yönetim Sistemimizi iyileştirmek,
  • İşçi Sağlığı ve Güvenliği ile Çevre konularında tüm personelin bilinçlenmesine yönelik eğitimler gerçekleştirerek, uygun donanımların kullanılmasını sağlamak, 

İlkelerine sadık kalarak tüm personelini sürekli bilinçlendirmektedir.